Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Ανασχηματισμός: Κάπου γουστάρουμε τα μεσάνυχτα...

Δεν μπορεί... Κάποιοι μας δουλεύουνε! 
Ανακοίνωση των ονομάτων του νέου Υπουργικού Συμβουλίου, 96' λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, δεν έχει ξαναγίνει. Ούτε και είδαμε τόσο πολυμελή κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια, ούτε και ανακοινώθηκαν ποτέ τόσες αλλαγές ονομασίας σε υπουργεία! 
Δεν μπορεί... Σίγουρα μας κάνουν πλάκα! 
Και να δείτε, που θα βγει κανένας πρωθυπουργικός αδελφός, ο οποίος θα τα ρίξει σε υπουργό που έκανε κάτι μετά από εντολή του αδελφού του!
Δεν μπορεί κάτι συμβαίνει! 
Που πήγε π.χ. η Λούκα Κατσέλη στο Εργασίας και ο Ανδρέας Λοβέρδος διακομίστηκε στο νέο υπουργείο Υγείας. Λες και η πρώην Ανάπτυξης κ.λ.π. "τιμωρήθηκε" και ο πρώην Εργασίας "τραυματίστηκε" εκτελώντας στο ακέραιο την υπηρεσία του.
Τελικά, απ' ό,τι δείχνουν τα πράγματα η "τρόϊκα", δεν καταλαβαίνει από ώρες κοινής ησυχίας και τέτοια. Είναι καλντεριμιτζού και το πάει το ξενύχτι. Και ξέρει πολύ καλά, ότι η ηχορρύπανση που προκαλείται από τον θόρυβο που κάνει το  το γοβάκι της όταν έρχεται σε επαφή με το πλακόστρωτο, δεν ενοχλεί κανέναν στην Ελλάδα της ανοχής. Καληνύχτα μας κι ας δούμε, τι καινούργιο κινητό θα πάρουμε, ποιό netbook πάει με το φορεματάκι της κορούλας μας, με τι χρώμα porshe cayan θα ζήλευε η απέναντι υπερχρεωμένη καρακαλτάκα και ποιά τράπεζα είναι της μόδας για να ρίξουμε εκεί όλες τις φορτωμένες κάρτες μας...
Καληνύχτα μας.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου