Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Ήταν "δουλειά" των... αντικαπιταλιστών της "Σέχτα"

Τελικά από τη βαλλισιτκή εξέταση διαπιστώθηκε, ότι οι σφαίρες που έπληξαν το κορμί του αδικοχαμένου Σωκράτη Γκιόλια, ανήκαν σε 9άρια που έχει χρησιμοποιήσει η "Σέχτα". Τα "παληκάρια" της περίεργης αυτής οργάνωσης επέλεξαν να περάσουν τα... αντικαπιταλιστικά "μηνύματά" τους μέσω ενός μαχητή της δημοσιογραφίας.
Όπως έγινε γνωστό, μετά από αυτή την εξέλιξη, το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Γενικής Ασφάλειας, παραδίδει την σκυτάλη των ερευνών στην Αντιτρομοκρατική. 
Όμως, επειδή η "Σέχτα" μπορεί να λειτουργεί σαν εταιρεία ανάληψης εκτέλεσης συμβολαίων θανάτου, ίσως έπρεπε να συνεχιστούν οι έρευνες με τη συνεργασία των δύο αστυνομικών υπηρεσιών.
Όσον αφορά την αντίδραση της ελληνικής δημοσιογραφικής οικογένειας, μέχρι στιγμής, έχει μείνει στις τυπικές δηλώσεις και ακόμη δεν έχει αναγγείλει κάποια κινητοποίηση - έστω κατά την ώρα της κηδείας του συναδέλφου μας. Βέβαια, ο Σωκράτης Γκιόλιας, δεν ήταν κανένας "επώνυμος" δημοσιογράφος, αλλά σε αυτόν έλαχε ο κλήρος να γίνει ήρωας της Ελληνικής Δημοσιογραφίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου