Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Σοφία Σακοράφα: Πρωταθλήτρια και στην αξιοπρέπεια

«Το ασφαλιστικό και το εργασιακό είναι νομοσχέδια κοινωνικού … κανιβαλισμού», τονίζει η Σοφία Σακοράφα, στο 4ο τεύχος του Attica Press, που κυκλοφορεί στα περίπτερα της Αττικής. Μετά την άρνησή της να συναινέσει στο Μνημόνιο και το Δ.Ν.Τ. και τη διαγραφή της από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, η Σοφία Σακοράφα δηλώνει στην, πρώτη μετά την ανεξαρτητοποίησή της, συνέντευξή: «Η σημερινή κυβέρνηση δε νομιμοποιείται πολιτικά να επιβάλει μέτρα και πολιτικές που είναι εκ διαμέτρου αντίθετες με τις δεσμεύσεις της , με τις προσδοκίες που δημιούργησε στον ελληνικό λαό».
Στο ίδιο τεύχος ακόμα, φιλοξενείται αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τις αποκλίσεις τιμών στα πακέτα διακοπών, ανάμεσα στους Έλληνες και τους ξένους τουρίστες.
Επίσης, στις σελίδες του 4ου τεύχους η Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας Σοφία Μπεκατώρου μιλά για την πορεία της στον αθλητισμό, την οικογένεια της αλλά και το σύνθημα της αγωνιστικής της διαδρομής στους Ολυμπιακούς Αγώνες Λονδίνου το 2012.
Ακόμα, χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις οδηγούνται στο κλείσιμο, καθώς η σκληρή πραγματικότητα της οικονομικής ύφεσης, έχει επιφέρει καίριο πλήγμα. Στο ρεπορτάζ του Attica Press, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κώστας Μίχαλος επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι «ο τζίρος των καταστημάτων έχει μειωθεί και πολλοί επιχειρηματίες δεν αντέχουν και βάζουν λουκέτο».
Τέλος, το Attica Press ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο για τις οάσεις δροσιάς της Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου