Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Συγγνώμη κ. Μαντέλη

Πέσαμε θύματα της παραπληροφόρησης, αλλά και (διατί να το κρύψωμεν άλλωστε;) της δικής μας προχειρότητας, επειδή δεν διασταυρώθηκαν πληροφορίες σχετικές με τον κ. Μαντέλη. Επανόρθωση:
Ο κ. Μαντέλης, όχι μόνον δεν αναχώρησε για το Αζερμπαϊτζάν, αλλά δηλώνει ότι είναι στη διάθεση της Δικαιοσύνης. Από την πλευρά μας, μία συγγνώμη προς πάσα κατεύθυνση, κρίνεται απαραίτητη.

2 σχόλια:

  1. Ε! μια απλή συγγνώμη δεν αρκεί κ. Ξανθίδη έτσι όπως το θέτετε.Έπρεπε να συνοδεύεται και από ένα δωράκι, ένα καλάθι με ποτά π.χ για να πάνε κάτω τα φαρμάκια!!!Μα είμαστε σοβαροί! Προκλητική θεωρώ τη συγγνώμη μπροστά σε πράξεις κοινωνικής ξεδιαντροπιάς από υπουργό δηλαδή σε πρόσωπο που έχει ορκιστεί να υπηρετεί το δημόσιο και όχι το προσωπικό του συμφέρον. Μην τρελαθούμε τώρα! Συγγνώμη σε ποιους;Σε αυτούς που χρηματίζονται ξεδιάντροπα;Ας κλάψουμε καλύτερα αφού ο κ. Μαντέλης ο σοσιαλιστής αμάρτησε για τα παιδιά του όπως είπε...Λυπάμε που το λέω αλλά αυτοί προδώσανε τα οράματα του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος για το ιδίον συμφέρον και αρκετά τους ανεχτήκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ έκανα ένα λάθος και θα ήταν αντιδεοντολογικό να μην τολμήσω να εκφράσω τη συγγνώμη μου "προς πάσα κατεύθυνση", από τη Δικαιοσύνη έως και τον ίδιο τον Τάσο Μαντέλη. Πόσο μάλλον από τον αναγνώστη αυτού του "ρωμαντικού" ιστιολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή