Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Δυστυχώς, προέκυψε επαλήθευση

Η ώρα ήταν 09:50' όταν γινόταν η παρακάτω ανάρτηση, η οποία αρχίζει με τη φράση: "Ίσως και σήμερα θα γίνει από την Ελλάδα η προσφυγή στήριξης από τον ευρωπαϊκό μηχανισμό και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο". Κάποιοι "συνάδελφοι", ούτε υποψιάστηκαν, μήτε και σεβάστηκαν αυτό το "ίσως" και τόλμησαν να ειρωνευτούν τη... βιασύνη μου! Όμως, επειδή τυγχάνουν "παπαγαλάκια", γι' αυτό με μεγάλη άνεση "ποίησαν την νήσσαν", όταν στη 1 μ.μ. ο Πρωθυπουργός έκανε από το Καστελόριζο την δραματική δήλωση για ενεργοποίηση του ευρωπαϊκού μηχανισμού... (Τώρα, πώς ξέραμε κάτι που δεν γνώριζαν υπουργοί, είναι αυτό που σπάει νεύρα για τα μερικά δήθεν ενημερωτικά ραδιόφωνα. Μα δεν διαβάζουν ούτε εφημερίδες; Το γράφει σήμερα η οικονομική "Εξπρές"!).

4 σχόλια:

  1. "Και τώρα τί θα κάνουμε με τους βαρβάρους που ήρθαν να μας προσφέρουν κάποια λύση;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όμως, για ποια χρεοκοπία μιλάνε όλοι αυτοί οι ληστές και τα πολιτικά και δημοσιογραφικά τσιράκια τους;
    Για τη χρεοκοπία του συστήματός τους; Αυτό ας χρεοκοπήσει, γιατί όσο ζει και αναπνέει ακόμη, οδηγεί στη χρεοκοπία και στην ολοκληρωτική καταστροφή τις κοινωνίας, τα έθνη και τους λαούς.
    Ο ελληνικός λαός και η ελληνική κοινωνία ήδη έχουν οδηγηθεί σε χρεοκοπία -μια χρεοκοπία της οικονομίας αλλά και των αξιών, τις οποίες κάποιοι συνειδητά κουρέλιασαν... Καμία χρεοκοπία δεν μπορεί να φοβηθούνε πλέον. Τα πάντα έχουν χάσει. Αυτό που απομένει είναι να «χάσουν» τις αλυσίδες τους, να απαλλαγούν από τις τανάλιες της χρεοκοπίας τους: Από το σύστημα των ληστών και των απατεώνων…
    Αρκετά πια η μοιρολατρία...
    Ήρθε η ώρα της κρίσεως.
    ΕΞΕΓΕΡΣΗ, ΤΩΡΑ !!
    Για τα παιδιά μας, ρε γαμώτο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες !

    "Εξαρθρώσανε" τους "τρομοκράτες" αλλά τους ξέφυγαν οι πραγματικοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχουμε την δυνατότητα να εξεγερθούμε! Αυτό που δεν ξέρω είναι εάν είμαστε αποφασισμένοι, να κάνουμε μία "ομοιπαθητική" εξέγερση. Το οποίον σημαίνει, να "απαντήσουμε" με τα ίδια όπλα που μας "επιτέθηκαν" τα λαμόγια της δημόσιας ζωής. Πώς; Υπάρχουν τρόποι και μάλιστα νομιμότατοι. Ας πάρουμε την απόφαση κι ας είμαστε αποφασιστικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή