Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Δεν φταίνε μόνον η ΠΝΟ και το ΚΚΕ...

Οπωσδήποτε περίεργη* η στάση συμπαράστασης του ΚΚΕ στους περίπου 400 εργαζόμενους της ΠΝΟ για τον αποκλεισμό του μαλτέζικου κρουαζιερόπλοιου “Zenith” στο λιμάνι του Πειραιά, αλλά μην αδειάζονται οι φιλοπατριωτικές φαρέτρες κατά του Περισσού... Το ότι γίναμε ρεζίλι διεθνώς, γίναμε. Αλλά όχι περισσότερο απ’ όσο έχουμε γίνει το τελευταίο διάστημα!
Άλλωστε ο τουρισμός και τα οικονομικά της χώρας δεν σαμποτάρονται μόνον από τέτοιες «ιδιόμορφες» κινήσεις, αλλά και από κρούσματα κερδοσκοπίας, που συναντά ο κάθε τουρίστας στην κάθε γειτονιά της Ελλάδας. Όπως π.χ. η τιμή του καφέ! Δεν ακούστηκε η γνώμη κανενός Ισπανού επιβάτη του “Zenith”, σχετικά με το πώς αισθάνθηκε όταν ακούμπησε 5 € για ένα καφεδάκι κάτω από τον γαλάζιο ελληνικό ουρανό... Πόσο μάλλον, εάν ληφθεί υπ’ όψιν ότι από τους 970 επιβάτες του “Zenith” οι περισσότεροι ήταν συνταξιούχοι βιομηχανικοί εργάτες!
Ας αφήσουμε τα περί “Zenith” κι ας κοιτάξουμε πώς δεν θα φτάσουμε στο... ναδίρ, με την ελευθερία που διέπεται η κερδοσκοπία στην πατρίδα μας.
* "Περίεργη" διότι η δύναμη των ΚΚ αυξάνει από την εξαθλίωση των λαών, που δημιουργεί η απληστία της εκάστοτε ολιγαρχίας. Να για ποιόν δουλεύουν τα λαμόγια! Τέλος πάντων. Με κάτι τέτοια, χαρακτηρίζεσαι γραφικός και... φασίστας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου