Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Ένας Καταλανός τολμά να γράφει αρχαία ελληνικά!

Ο δρ. Χουάν Κοντέρχ είναι Καταλανός, καθηγητής αρχαίων ελληνικών και λατινικών στο Πανεπιστήμιο St. Andrews της Σκωτίας και τρέφει μία ιδιαίτερη λατρεία για την αρχαία Ελλάδα.
Αυτό δεν συμπεραίνεται μόνον λόγω τη ιδιότητάς του και το ότι φέτος θα τρέξει στον κλασικό μαραθώνιο της Αθήνα στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου των 2.500 χρόνων από τη Μάχη του Μαραθώνα. Η λατρεία του για την Ελλάδα αναδύεται μέσα από ένα ιστοχώρο που δημιούργησε ο ίδιος και όπου δημοσιεύει ειδήσεις γραμμένες στα αρχαία ελληνικά και μάλιστα στην αττική διάλεκτο!
Η διεύθυνση της ιστοσελίδας του δρ. Χουάν Κοντέρχ είναι http://www.akwn.net και μία επίσκεψη θα σας πείσει και θα σας εκπλήξει!
Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Καταλανός Ελληνιστής, διατηρεί τον ιστοχώρο μόνος του και χωρίς καμμία βοήθεια, καθώς κάτι τέτοιες περιπτώσεις δεν ενδιαφέρουν και τόσο την «επίσημη» Ελλάδα...
Πρέπει να σημειωθεί ότι η εν λόγω είδηση έγινε γνωστή από δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso» που υπογράφει ο συνάδελφος κ. Π. Λιάκος. Κλικ ΕΔΩ.
Υ/γ: Παρακαλούνται οι αρμόδιοι και επαΐοντες κάτοικοι της Ελλάδας, να ρίξουν μιά ματιά στην ιστοσελίδα του... επικίνδυνου Καταλανού, που ήρθε να διαταράξει την ησυχία μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου