Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Σκληρή γλώσσα Παπανδρέου για "βδέλλες" και Βρυξέλλες

Το σημερινό φύλλο της εβδομαδιαίας οικονομικής εφημερίδας "Κόσμος του Επενδυτή", αναμένεται να μείνει ιστορικό, μετά την συνέντευξη που παραχώρησε ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
Για να μιλάμε "δημοσιογραφικά", δεν είναι τόσο η συνέντευξη, σαν συνέντευξη από τον Πρωθυπουργό της χώρας, ούτε κυρίως αυτά που λέει. Αλλά είναι, το πότε δίνει την συγκεκριμένη συνέντευξη ο Γ. Παπανδρέου. Και αυτό το "πότε" είναι που μετράει περισσότερο...
"Δεν θα γίνουμε κυβέρνηση υπό ομηρία. Θα συγκρουστούμε για να υπερασπίσουμε τις θέσεις και τα δίκαια της χώρας". Ο τίτλος της εφημερίδας, λέει "πολλά" για το τι περίπου δηλώνει ο Πρωθυπουργός.
Μακάρι, αυτά που δηλώνει ο Γιώργος Παπανδρέου να είναι προϊόντα της απόφασης για αξιοπρεπή διακυβέρνηση της χώρας. Η δήλωση θυμίζει τον Ανδρέα, που ως αντιπολίτευση είχε πει το περίφημο "βυθίσατε το Χόρα" και όταν έγινε κυβέρνηση τόλμησε να σηκώσει το ανάστημά του και να ανεβάσει το πεσμένο ηθικό των Ελλήνων. Κάτι τέτοιο χρειαζόμαστε και τώρα. Όχι τόσο στο Αιγαίο, όσο στα οικονομικά κέντρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με τους "χαρτογιακάδες" των Βρυξελλών και τις διάφορες "βδέλλες" που επικάθονται στους σβέρκους των Ευρωπαίων πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου