Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

Μόνον ο Τσιτουρίδης αντέδρασε στον τσαμπουκά Καραμανλή!

Τελικά, μέχρι τώρα, μόνον ο «αποδιοπομπαίος» Σάββας Τσιτουρίδης, βρέθηκε να αντιταχθεί στον «τσαμπουκά» του Κώστα Καραμανλή, ο οποίος στο συνέδριο είπε το περίφημο: «Όποιος δεν στηρίξει το νέο αρχηγό θά ‘χει να κάνει μαζί μου!». Και όχι μόνον δεν μίλησε ουδείς, αλλά στην αίθουσα επεκράτησε η «άκρα του τάφου σιωπή»!
Όλοι δέχτηκαν αδιαμαρτύρητα την «απειλή» Καραμανλή, υπέρ της... ενότητας του κόμματος και όλοι είπαμε ότι ίσως τον πάνε για... επανεκλογή τον πρώην πρωθυπουργό!
Όμως, ο Σάββας Τσιτουρίδης εμφανίστηκε να έχει διαφορετική άποψη και επειδή σε έναν τόσο μεγάλο πολιτικό χώρο, δεν ευδοκιμούν οι «κότες», τότε ας περιμένουμε να ακουστούν και άλλες αιρετικές φωνές...
Ο Σάββας Τσιτουρίδης, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Ζουμ στα γεγονότα» της ΝΕΤ και δήλωσε: «Τί ‘ναι αυτό που είπε; Όποιος δεν στηρίξει το νέο αρχηγό θά ‘χει να κάνει μαζί του;» και συμπλήρωσε: «Αυτές οι αντιλήψεις μάς κατέστρεψαν. Είναι... φεουδαρχικές αντιλήψεις».

1 σχόλιο:

  1. Παρ΄όλους τους ενδιασμούς που έχω γιά την αξιοπιστία του πρόσφατου παρελθόντος, δεν μπορώ να μην πω ένα μπράβο σ΄αυτόν που είχε το θάρρος να δείξει το ατόπημα του Καραμανλή, η απειλη του οποίου αποτελεί ντροπή γιά όλον τον πολιτικό χώρο της Ρλλάδας.
    ΝτεΚοντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή