Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Πρωτόγνωρη κίνηση της Γιάννας!

Τελικά η καθημερινή εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», η κυριακάτικη έκδοσή της και το portal www.e-tipos.com, μεταβιβάστηκαν από την οικογένεια Αγγελοπούλου στους Αλ. Σκαναβή και Δ. Μπενέκο. Και άδικα ανησυχούσαν τόσο οι συνάδελφοι του συγκροτήματος, καθώς Ο Θεόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου, ό,τι τους έταξαν το πράττουν. Και η κίνησή τους είναι πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα, πόσο μάλλον για τον χώρο του Τύπου όπου τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά. Τέλος πάντων… Η ανακοίνωση της «κακιάς» οικογενείας Αγγελοπούλου, αναφέρει:
«Ολοκληρώθηκε η διαδικασία πώλησης των τίτλων των εφημερίδων Ελεύθερος Τύπος, Τύπος της Κυριακής και της διαδικτυακής πύλης e-tipos.com καθώς και του ραδιοσταθμού City 99,5. Σύμφωνα με τη δημόσια δέσμευση του Θόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου, της 29ης Ιουνίου 2009, το σύνολο των εσόδων από την πώληση θα διανεμηθεί σε όλους τους πρώην εργαζομένους σε αυτά τα μέσα επικοινωνίας, πέραν των αποζημιώσεων που έχουν ήδη λάβει. Ο εκκαθαριστής καλεί όλους τους πρώην (μέχρι την 19/06/2009) εργαζομένους του Ε.Τ., του ΕτΚ, του e-tipos.com και του ραδιοσταθμού City 99,5 να επικοινωνήσουν με το γραφείο του προκειμένου να ενημερωθούν για τη διαδικασία καταβολής του ποσού που τους αναλογεί. Η επικοινωνία με το διαχειριστή Χ. Μπιλλίνη μπορεί να γίνεται από την επόμενη εβδομάδα και η διανομή θα γίνει με αλφαβητική σειρά. Σημειώνεται ότι το ποσό θα μοιραστούν όλοι οι εργαζόμενοι του ομίλου, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που παρέμειναν και εργάζονται σήμερα στο City 99,5».
Πάλι «καθαρή» την έβγαλαν οι συνάδελφοι του συγκροτήματος του Ε.Τ. Αλλοίμονο από άλλους συναδέλφους του χώρου που έχουν κερδίσει δίκες, αλλά κάποιος «εκδότης» δεν τους πληρώνει τις δεδικασμένες οφειλές εκατομμυρίων δραχμών. Και ο τύπος κατάφερε να γίνει τώρα υποψήφιος βουλευτής κόμματος εξουσίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου