Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Εμπρός όλοι, για... εξαγωγή συναλλάγματος!

Εντός 48 ωρών το υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών, θα δημοσιοποιήσει τις διαδικασίες για το πώς θα γίνεται η απόσυρση αυτοκινήτων, διότι ο λαός ζει τόσο... άνετα, που πρέπει να αλλάξει τα τζιπάκια του! Ένας-ένας και όλοι θα πάρουμε!
Ας ελπίσουμε ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου, δεν θα αργήσουν την ανακοίνωση, καθώς το... πλεόνασμα των δημόσιων ταμείων πρέπει οπωσδήποτε να εξαχθεί! Καιρός είναι να μάθουμε στην Ελλάδα, ότι από τη στιγμή που πετύχαμε να έχουμε αρνητικό πληθωρισμό, πρέπει:
Να εξάγουμε συνάλλαγμα όσο μπορούμε περισσότερο, διότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να αυξηθεί το δημόσιο έλλειμμα. Να ανοίξει περισσότερο η μαύρη τρύπα. Να κλείσουν όσες παραγωγικές μονάδες απέμειναν. Να βάλουν «λουκέτο» τα μαγαζιά και όλο να αυξάνονται τα ανοίκιαστα. Να αυξηθεί η ανεργία και ανέχεια. Να πήξει ο τόπος διαμαρτυρημένες επιταγές και απλήρωτες συναλλαγματικές. Να καλπάσουν οι κατασχέσεις και οι πλειστηριασμοί κατοικιών. Να μάθουμε να τρώμε σουβλάκι με διπλή πίττα!
Ποιός περίμενε, ότι η διακυβέρνηση της χώρας από τη ΝΔ θα είχε αυτή την κατάντια...
*** Ας ελπίσουμε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου, θα καταργήσει αυτό το άκρως περίεργο μέτρο με την απόσυρση των αυτοκινήτων, την αισχρή αύξηση των τελών κυκλοφορίας και τις δικαιολογίες που έχουν τεθεί ως «κερασάκι» στην τούρτα της κοροϊδίας. Τουλάχιστον αυτό δήλωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου