Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

Κύριε Παπαθανασίου...

Όσα φορολογικά και άλλα οικονομικά μέτρα ληφθούν, εάν δεν ορθοποδήσει η οικοδομή, η οικονομία της χώρας δεν ανασαίνει. Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο νυν υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, διότι είναι άνθρωπος της αγοράς. 
Αυτός είναι ένας παραπάνω λόγος ώστε να λάβει σκληρές αποφάσεις. Ή να ενεργοποιήσει τους ελεγκτικούς μηχανισμούς και να έρθει σε συνεννόηση με το υπουργείο Ανάπτυξης, για την άμεση ενεργοποίηση της Επιτροπής Ανταγωνισμού, ή να πει «καληνύχτα» σας.
Κύριε Παπαθανασίου, το ότι έγιναν πιό φθηνές οι Porsche και ξεπούλησαν οι αντιπροσωπείες, δεν σημαίνει ότι ξεπεράσαμε την κρίση. Άλλωστε, όπως καλά γνωρίζετε τις αγόρασαν οι ολίγοι έχοντες, εκ των οποίων πολλοί είναι... αφορολόγητοι. 
Για δέστε, τι γίνεται η αγορά των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και πόσα άλλα «σαραβαλάκια» πωλούνται, διότι οι κάτοχοί τους δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα. Τα γνωρίζετε πολύ καλά όλα αυτά κύριε υπουργέ και επειδή δεν πρέπει να αποτυγχάνουν οι έντιμοι πολιτικοί, ενεργοποιηθείτε προς την κατεύθυνση της επιλογής σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου