Τρίτη 3 Μαρτίου 2009

Έξι bloggers γράφουν για την Αθήνα

Έξι bloggers με συγγραφικό ταλέντο ανακάλυψαν οι Εκδόσεις Περίπλους / Διονύσης Βίτσος και τους ανέθεσαν να γράψουν ο καθένας μια ιστορία για την Αθήνα. Τις έξι αυτές διασκεδαστικές ιστορίες εξέδωσαν σε ισάριθμα βιβλία εικονογραφημένα από τον ζωγράφο Μπάμπη Πυλαρινό.
Το εγχείρημα στηρίχτηκε από την Amstel Pulse και έτσι τα βιβλία δεν πωλούνται αλλά χαρίζονται!
Η Εταιρεία Πολιτισμού Action Direct ανέλαβε τη διοργάνωση έξι παρουσιάσεων των πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων και των βιβλίων τους σε έξι café –στέκια της νεολαίας. Εκεί οι συγγραφείς και οι συντελεστές που υλοποίησαν την πρωτοποριακή, όσο και ουσιαστική αυτή ιδέα, περιμένουν για να προσφέρουν τα βιβλία τους μαζί με ένα ποτήρι μπίρα Amstel Pulse.
Πρόκειται για:
Την Χριστίνα Πάλμου («Αγαπούσε τον άνεμο»), την Βασιλική Δήμου («Είναι όμορφα εδώ στην Κυψέλη»), τον Φώτη Χρονόπουλο («Από τον Σινάτρα στην Καραγκούνα»), τον Γιώργο Αθανασόπουλο («Το σπίτι και ο χρόνος»), τον Δημήτρη Μάργαρη («Η μεγάλη απόφαση») και την Ντάνα Σεμιτέκολο («Είμαι ο Τάκης και είμαι ποδήλατο»)
Για περισσότερα:
http://www.citystories.gr/ ή http://www.facebook.com/group.php?gid=65635682781

2 σχόλια:

  1. Παντελή μου σε ευχαριστώ πολύ για την ουσιαστική συμβολή σου στην προσπάθεια για ανάδειξη νέων λογοτεχνικών ταλέντων, αλλά και για την διασταύρωση της νέας γενιάς με τα λογοτεχνικά κείμενα ώστε ...να τα ξεφοβηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Ξανθίδη,

    Σας ευχαριστώ θερμά για την αναφορά σας και για την στήριξη του όλου εγχειρήματος.

    Είναι πιστεύω, χαρά και τιμή όλων των συμμετεχόντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή