Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

Πάνω από 100 "κλικ" για την Ελλάδα του 2008

«Το 2008 με το φακό του Εθνικού Πρακτορείου Ειδήσεων», τιτλοφορείται μία αρκετά επιμελημένη «εικονογραφημένη» έκδοση για ενημέρωση, αλλά και που αξίζει να υπάρχει στις βιβλιοθήκες. Πρόκειται για τη φετινή θαυμάσια συλλογική δουλειά του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων. Ένα καταπληκτικό φωτογραφικό άλμπουμ που συμμετέχουν ευγενώς, πάνω από τους 100 Έλληνες δημοσιογράφους οι οποίοι γράφουν τις λεζάντες σε φωτογραφίες που τράβηξαν φωτορεπόρτερ των δύο κρατικών πρακτορείων. 
Ο τόμος χωρίζεται στις ενότητες: Περιβάλλον, Τέχνη, Άνθρωποι, Πολιτική, Καταστροφές και Αθλητισμός
Επειδή λένε ότι «μια φωτογραφία μπορεί να ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις», αυτή η έκδοση αποδεικνύει ότι μια φωτογραφία μπορεί να ζωντανέψει με λίγες λέξεις!
Την ευθύνη γι’ αυτή την εκδοτική δημιουργία, έχει ο διευθυντής εκδόσεων του ΑΠΕ κ. Άκης Κοσώνας. Αρχισυντάκτης του φωτογραφικού είναι ο κ. Βαγγέλης Βαρδουλάκης.
*** Η φωτογραφία, από την συμμετοχή μου στην έκδοση συμμετείχα με το γράψιμο της λεζάντας σε αυτή την εκπληκτική εικόνα-μήνυμα της φωτορεπόρτερ κας Συμέλας Παντζαρίτζη. Για μεγέθυνση, αριστερό κλικ πάνω στη φωτογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου