Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

Ονόματα από το pressmme

Με ενδιαφέρον περιμένει η μαχόμενη δημοσιογραφία την δημοσιοποίηση των 153 ονομάτων συναδέλφων που εργάζονται με συμβάσεις ιδιωτικού Δικαίου και Αορίστου χρόνου στην Γραμματεία Τύπου και έχουν αποσπασθεί είτε σε πολιτικά γραφεία, είτε σε κόμματα, είτε σε δήμους, η οπουδήποτε αλλού. Η ανάρτηση αναμένεται από το http://pressmme.blogspot.com το οποίο στις 3:30’ μ.μ ανακοίνωσε την απόφασή του ότι στις 9 μ.μ. θα προχωρήσει στην δημοσιοποίηση των ονομάτων.
Εν τω μεταξύ, στις 6 μ.μ. το ίδιο blogg ανήρτησε την είδηση: «Της Πόπης το κάγκελο έγινε πριν από λίγο στο υπουργείο Τύπου μετά την αποκάλυψη ότι στα χέρια του pressmme βρίσκεται η λίστα με τους αποσπασμένους δημοσιογράφους σε Δήμους, κόμματα και πολιτικά γραφεία. Ο Ε. Αντώναρος διέταξε ΕΔΕ από που διέρρευσαν οι λίστες. Κάντε λίγες ώρες υπομονή και θα έχετε να διαβάζετε για ημέρες...».
Θα κάνω την εξής ερώτηση, προς τον φίλτατο συνάδελφο και κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Αντώναρο: Πού είναι το πρόβλημα;
Αντίθετα ο κ. Αντώναρος θα έπρεπε να βγει μπροστά και να δημοσιοποιήσει ο ίδιος όχι μόνον τα ονόματα των 153 συναδέλφων, αλλά και κάποιον άλλων «συναδέλφων» που θεωρούνται δημοσιογράφοι, ενώ τυγχάνουν και δημόσιοι υπάλληλοι, αλλά και δεν δημοσιογραφούν!
Είναι υποχρέωση της Δημοκρατίας να δημοσιοποιηθούν όλα τα ονόματα, διότι ο κάθε Έλληνας έχει το δικαίωμα να γνωρίζει πού πηγαίνουν τα λεφτά του! Κι ας μην αναφερόμαστε σε… ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, διότι το σκεπτικό αυτό καταρρίπτεται σε χρόνο μηδέν. Λαϊκίζω; Ίσως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου