Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

Βασίλη, τα λέμε...

Μεγάλα κορόιδα είναι οι επιχειρηματίες που ακούνε τους φαληρισμένους διαφημιστάδες και δεν δίνουν διαφημίσεις στα blogs ώστε να τους κάνουμε μουσαντένιους.
Όποιος μάγκας σε περίοδο κρίσης όπως η τωρινή, βάλει την διαφήμισή του ταυτόχρονα σε Press-gr, Troktiko, Nonews, Pressmme, kourdisto, Antinews, bet-gr, θα μαζέψει όλο το χαρτί χωρίς να ξηλωθεί!
Πάμε στοίχημα;

Με συμπάθεια και ενδιαφέρον βλέπω την παραπάνω παρότρυνση προς διαφημιζόμενους, που γίνεται από το kourdisto portocali που ανήκει σε έναν καλό φίλο, αξιόλογο συνάδελφο και συναγωνιστή στον κόσμο του Διαδικτύου. Όμως, ας μου επιτρέψει να του υπενθυμίσω ότι πολύ δύσκολα μπορεί ένας επιχειρηματίας να ξεφύγει από τα πλοκάμια των διαφημιστικών εταιρειών και να επιλέξει μόνος του το Μέσον που θέλει να διαφημιστεί.
Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνον εάν ο διαφημιζόμενος πειστεί ότι πράγματι υπάρχει σπουδαία ισχύς μέσα από τα bloggs και να δει ότι η διαφήμιση αρκετών προϊόντων είναι αρκετά ανταποδοτική- περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο Μέσον. Για να πειστεί όμως, χρειάζεται μία δυναμική και συντονισμένη κίνηση από την πλευρά των ενδιαφερομένων. Ποιά; Βασίλη, τα λέμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου