Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

"Δύο και να καίνε!" στον 9.84




Μετά το ραδιοφωνικό ζευγάρι ΠάγκαλουΜάνου στον City 9.95, ένα άλλο ζευγάρι πολιτικών αντιπάλων μάς προκύπτει, αλλά αυτή τη φορά στον Αθήνα 9.84. Πρόκειται για τον Δημήτρη Κωνσταντάρα και τον Κίμωνα Κουλούρη, που από την Παρασκευή στις 10 π.μ. και κάθε Παρασκευή την ίδια ώρα, θα έχουν ωριαία εκπομπή, για το σχετικό «μαλλιοτράβηγμα». Ο τίτλος της εκπομπής τους θα είναι «Δύο και να καίνε!..» και παρά τις διαφορετικές πολιτικές τοποθετήσεις τους και τα επαγγελματικά τους, κατά τα άλλα και οι δυό τους ανήκουν στους «ριγμένους» των καταστάσεων, δηλαδή σε όσους τόλμησαν να σηκώσουν τη φωνή τους και έτσι να τεθούν εκτός κομματικής ροής…
Ο Κίμων Κουλούρης υπήρξε ο γνωστός «συγκεντρωσιάρχης» του Πα.Σο.Κ., ο «κολλητός» του Ανδρέα και ο απομακρυνθείς από τη σημερινή ηγεσία του Κινήματος, ως... «αντιρρησίας»!
Ο Δημήτρης Κωνσταντάρας, γνωστός συνάδελφος και τέως βουλευτής της ΝΔ, έχει μπει στη «μαύρη λίστα» της ΝΔ, επειδή κι αυτός τολμάει να εκφράζει τη γνώμη του εγγράφως και ενυπόγραφα. Και τώρα που επέστρεψε στη δημοσιογραφία, αφ’ ενός κάνει την εν λόγω εκπομπή στον Αθήνα 9.84 και αφ’ ετέρου αρθρογραφεί επίσημα (είναι και σύμβουλος έκδοσης) στο Παρασκήνιο, αλλά και στην Νέα Εγνατία της Καβάλας.
Τα είπαμε όλα; Ας τους ακούσουμε την Παρασκευή, για να δούμε τι έχουν να «πουν» οι δύο… ραδιομονομάχοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου