Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

Ο Χρήστος Σεφερλής είχε σειρά...

Άλλο ένα μέλος της ελληνικής δημοσιογραφικής οικογένειας έκλεισε τα μάτια του, πολύ νωρίς. Ο συνάδελφος Χρήστος Σεφερλής, δεν ζει πιά, καθώς ηττήθηκε χθες από την επάρατο ασθένεια. Ήταν μόνον 52 χρόνων και άφησε πίσω του δύο ορφανά..
Ο Χρήστος Σεφερλής γεννήθηκε στην Άνω Βάθεια της Εύβοιας το 1956. Αφού ολοκλήρωσε τις γυμνασιακές του σπουδές εισήχθη και αποφοίτησε από την Σχολή Τεχνολόγων Μηχανικών του ΤΕΙ Αθηνών.
Τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία ξεκίνησε από την εφημερίδα «ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» το 1981.
Στη συνέχεια εργάστηκε στις εφημερίδες:
«ΑΥΡΙΑΝΗ», «ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ», «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ», στην ΕΡΤ-2 και από το 1988 στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση του «ΑΝΤΕΝΝΑ». Υπήρξε συντάκτης τού αστυνομικού και του ελεύθερου ρεπορτάζ, καλύπτοντας, παράλληλα, και το ρεπορτάζ του υπουργείου Εσωτερικών.
Ο Χρήστος είχε διακριθεί για το ήθος και την εργατικότητά του. Υπήρξε σεμνός και συνεπής. Η απώλειά του συγκλόνισε όποιον έτυχε να πιεί μαζί του έναν καφέ.
Η κηδεία του Χρήστου θα γίνει την παραμονή της γιορτής του… Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί την Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό.
Αμέσως μετά την θλιβερή είδηση για τον χαμό του Χρήστου Σεφερλή, ο συνάδελφος και κυβερνητικός εκπρόσωπους κ. Ευάγγελος Αντώναρος, έκανε την παρακάτω δήλωση: «Ο Χρήστος Σεφερλής ήταν ένας μάχιμος δημοσιογράφος, αφοσιωμένος στην αναζήτηση της αλήθειας. Τόσο η κάλυψη θεμάτων από το εσωτερικό της χώρας, όσο και οι ανταποκρίσεις του από τις ταραγμένες γωνιές του κόσμου, φώτισαν όλες τις πτυχές των γεγονότων με τα οποία ασχολήθηκε στην επαγγελματική του διαδρομή. Στους οικείους του εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου