Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

Η Αθήνα στο έλεος των "γνωστών-αγνώστων"...

Ο εφιάλτης για την Αθήνα συνεχίζεται. Εδώ και ώρες η πρωτεύουσα βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Κάποια πολιτική παρέμβαση είναι απαραίτητη και κάποιοι πρέπει να σταθούν ανώτεροι των περιστάσεων. Οι καταστροφές που ήδη έγιναν και που συνεχίζουν να γίνονται αυτή την ώρα στη Λ. Αλεξάνδρας είναι απερίγραπτες. Σχετικό ρεπορτάζ στην ηλεκτρονική εφημερίδα E-Liberta ΕΔΩ.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, ανακοίνωσε ότι λόγω του φόνου του 16χρονου μαθητή και των εκτεταμένων επεισοδίων η πρωτεύουσα δεν θα φωταγωγηθεί για τα Χριστούγεννα. Επίσης, οι καταστηματάρχες που καταστράφηκαν απαλλάσσονται από την καταβολή δημοτικών τελών για το 2009.
Παρακάτω, ένα video από την πρώτη σκηνή των επεισοδίων – της στιγμής που έγινε η εκτέλεση του μαθητή. Ακούγονται οι πυροβολισμοί...

Ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο και παράνομη οπλοχρησία είναι οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν για τον ειδικό φρουρό που πυροβόλησε τον 16χρονο μαθητή. Για απλή συνεργεία κατηγορείται ο δεύτερος φρουρός.

*** Διευκρινίζεται πως ό,τι αναφέρονται στο παρακάτω άρθρο με τον τίτλο «Καίγεται το κέντρο της Αθήνας - Ένας 16χρονος νεκρός» είναι ρεπορτάζ της στιγμής και οι όποιες ανακρίβειες ίσως και να είναι προϊόντα παραπληροφόρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου