Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2008

Defendory 2008 και ΕΑΒ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο εκθεσιακό κέντρο του Αεροδρομίου Ελληνικού τα εγκαίνια της 15ης Διεθνούς Εκθέσεως αμυντικών συστημάτων για την ξηρά, θάλασσα και αέρα “Defendory 2008”.
Κατά τη διάρκεια της εκθέσεως, στο περίπτερο της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ) τους επίσημους επισκέπτες υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του Δ.Σ της εταιρίας κ. Κυριάκος Λινάκης και ο διευθύνων σύμβουλος κ. Τάσος Φιλιππάκος.
Το περίπτερο της ΕΑΒ επισκέφθηκε, ο υφυπουργός Εθνικής Αμύνας κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος εγκαινίασε την έκθεση ως εκπρόσωπος της κυβερνήσεως, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και την πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής της Εκθέσεως κ. Τίνα Δημητροπούλου.
Επίσης το περίπτερο της Εταιρίας επισκέφθηκαν μεταξύ άλλων, ο υπουργός Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Κώστας Παπακώστας, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς της Κύπρου Αντιστράτηγος κ. Κωνσταντίνος Μπισμπίκας, ο υφυπουργός Άμυνας της Ιταλικής Δημοκρατίας κ. Γκουίτο Γκροσέτο καθώς και πλήθος αντιπροσώπων ξένων κυβέρνησεων και εταιριών.
Κατά διάρκεια της επίσκεψης του ΥΦΕΘΑ κ. Πλακιωτάκη στο περίπτερο της ΕΑΒ, πραγματοποιήθηκε απευθείας δορυφορική σύνδεση μέσω των αντίστοιχων υπηρεσιών της εταιρίας, παρουσία του δημάρχου Σικίνου κ. Ιωάννη Συρίγου, με το δημαρχιακό μέγαρο του νησιού.
Με τον τρόπο αυτό, πραγματοποιήθηκε μία επίδειξη των δυνατοτήτων του δορυφορικού συστήματος της ΕΑΒ που χρησιμοποιείται εκτός του δήμου Σικίνου και από σημαντικό αριθμό υπηρεσιών του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, με αποτέλεσμα ο υφυπουργός Άμυνας να εκφράσει την απόλυτη ικανοποίηση του για την ικανοποιητική λειτουργία των δορυφορικών υπηρεσιών της εταιρίας και της ασύρματης δικτύωσης της Σικίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου