Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008

Τα σωστά να λέγονται!

Μέσα στα πλαίσια των ανθρωπίνων δυνατοτήτων, όλοι μας θα πρέπει να εξάγουμε τον ποιοτικό χαρακτήρα μας ως Έλληνες και θα πρέπει κάθε στιγμή να αποδεικνύουμε αυτά που έχουμε διδαχθεί δια μέσω των ηθικών αξιών, κληροδότημα που μας άφησαν οι πρόγονοί μας. Έτσι λοιπόν, θα πρέπει να καταβάλουμε προσπάθειες αλληλοβοήθειας σε ανθρώπους που πραγματικά τις χρειάζονται, αλλά πάντα θα πρέπει να υπάρχουν και οι ανάλογες συστάσεις για τον κάθε άνθρωπο. 
Γι’ αυτό λοιπόν και εγώ από την πλευρά μου και έχοντας υπόψη μου μία νέα κοπέλα είκοσι έξι (26) ετών, που έχει ανάγκη να εργαστεί, ηθικών αρχών, αξιόπιστη και τίμια ως προς κάθε συναλλαγή της, θα την πρότεινα ανεπιφύλαχτα, για όποιον ενδιαφέρεται, να την προσλάβει ως Υπάλληλο στην περιοχή του Λεκανοπεδίου της Αττικής.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην Γραμματεία του Πολιτικού μου Γραφείου, στα εξής Τηλέφωνα 210.3800150 – 210.3832580 – Τηλεομοιότυπο 210.3800425 και από ώρα: 09:00΄ - 20:00΄.
Άδωνις-Σπυρίδων Γεωργιάδης
Βουλευτής Β’ Αθηνών ΛΑ.Ο.Σ.
Δεν ξέρω, πώς θα εκληφθεί από τον καθένα η παραπάνω ανακοίνωση του γραφείου του κ. Γεωργιάδη, αλλά πιστεύω ότι δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιό έντιμη και έμπρακτη εκδήλωση ενδιαφέροντος βουλευτή προς πολίτη.

1 σχόλιο:

  1. Θα μπορούσε να τής δώσει δωρεάν τα βιβλία του για να επιμορφωθεί η κοπέλα!
    Ή θα μπορουσε να την προσλάβει για γλάστρα σε τηλεοπτική εκπομπή του.
    Η να τής κλείσει θέση για support εμφανίσεις στην κα Σαρρή.

    Ένα σωρό ιδέες υπάρχουν και εκείνος ζηταέι ρουσφέτια...
    Η Τουρκοκρατία φταίει.

    Idom

    ΑπάντησηΔιαγραφή