Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008

Οι μαθητές επιστρέφουν - η αποχή συνεχίζεται!

Εξομαλύνεται η κατάσταση στο 12ο Λύκειο Πειραιά, καθώς αργά το μεσημέρι επήλθε συμφωνία, μεταξύ συμβούλων Εκπαίδευσης, καθηγητών, μαθητών και γονέων, ώστε από αύριο να επιστρέψουν οι μαθητές στις αίθουσες.
Όπως έγινε γνωστό, αναμένεται διορισμός νέου καθηγητή Φυσικής και μέχρι τότε οι μαθητές της Γ’ Λυκείου, θα παρακολουθούν κανονικά όλα τα μαθήματα, ενώ θα απέχουν από τις ώρες που θα διδάσκει ο καθηγητής για τον οποίο έχει δημιουργηθεί το πρόβλημα.
Σημειώνεται ότι, οι γονείς δήλωσαν στους συμβούλους ότι εκτός της περίπτωσης του εν λόγω καθηγητή, είναι πλήρως ικανοποιημένοι από το διδακτικό προσωπικό του 12ου Λυκείου, για την ποιοτική εκπαίδευση που προσφέρεται στα παιδιά τους. Άλλωστε, όπως σημειώθηκε, δεν είναι τυχαία η επιτυχία που σημειώνει το 12ο Λύκειο στις Πανελλήνιες και μάλιστα σε έναν Πειραιά που κάθε χρόνο βλέπει να εισάγονται όλο και λιγότεροι μαθητές σε επιθυμητές σχολές των ΑΕΙ.
Παρ’ όλα αυτά, υπήρξε υψηλά ιστάμενος δημόσιος λειτουργός της Εκπαίδευσης, που δήλωσε στους γονείς ότι δεν θα πήγαινε ποτέ τα παιδιά του στο 12ο Λύκειο και πως τους... λυπάται!
Εν τω μεταξύ, από την πλευρά των μαθητών διευκρινίστηκε ότι η κινητοποίησή τους ήταν και είναι αποτέλεσμα της απόφασης του 15μελούς με τη σύμφωνη γνώμη των γονέων τους και δεν υπήρξε προϊόν υποκίνησης, από τον καθηγητή τους ο οποίος υποχρεώθηκε σε αποχώρηση από το σχολείο, λόγω της πολεμικής που του ασκούσε ο περί ού καθηγητής...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου