Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2008

Δίκτυο επιτυχίας για τη Νεολαία ΣΑΕ Ωκεανίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο η Ιδρυτική Συνέλευση Δικτύου Νεολαίας ΣΑΕ Ωκεανίας και Άπω Ανατολής στην αίθουσα της Κυπριακής Κοινότητας ΝΝΟ, στο Stanmore.
Όλοι οι υποψήφιοι στους σύντομους λόγους τους δήλωσαν άμεσα και δυναμικά την πίστη και αγάπη τους στην συνέχιση της ελληνικότητας της νεολαίας ελληνικής καταγωγής και οι εργασίες της διήμερης Συνέλευσης είχαν όλα τα χαρακτηριστικά και παραινέσεις που είχαν εκφράσει οι παριστάμενοι στις ομιλίες τους και με επιστολές και μηνύματά τους, ο πρόεδρος του ΣΑΕ κ. Στέφανος Ταμβάκης, ο πρόεδρος της Διακομματικής Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Αποδήμου Ελληνισμού κ. Νίκος Τσιαρτσώνης κ.ά.
τα αποτελέσματα των εκλογών που έδειξαν: Συντονιστής Δικτύου Νεολαίας Ωκεανίας και Άπω Ανατολής Ηλίας Δεμουρτζίδης (Νότια Αυστραλία) και μέλη: Άλεξ Μπελέχρας (ΝΝΟ), Στέργος Ρουμελιώτης (ΝΝΟ), Ρεβέκα Κουγκέλη (ΑCT), Αλεξάνδρα Λίβα (ΝΖ), Αντώνης Ζορμπάς (Δυτ. Αυστραλία), Φρανκ Κόνιας (Κουήνσλαντ), Κάλλη Καλυμνιού (Βικτώρια), Έλενα Ιωαννίδου (Βικτώρια).
Στη φωτογραφία, τα μέλη του Συντονιστικού Συμβουλίου Δικτύου Νεολαίας ΣΑΕ Ωκεανίας και Άπω Ανατολής με τον Συντονιστή κ. Γ. Αγγελόπουλο και τον αναπληρωτή γενικό διευθυντή της ΓΓΑΕ κ. Χ. Χατζηχαραλάμπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου