Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2008

Παράνομη η απεργία των τελωνειακών

Παράνομη κρίθηκε τελικά, η απεργία των τελωνειακών, από το Μονομελές Πρωτοδικείο. 
Η απόφαση για την αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε το υπουργείο Οικονομικών, ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία των τελωνειακών, βγήκε μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα
Ας ελπίσουμε ότι από το πρωί θ' αρχίσουν να "ξεδιψάνε" τα ρεζερβουάρ!

2 σχόλια:

  1. Αυτή η πρωτοφανής απόφαση της κυβέρνησης ισοδυναμεί ουσιαστικά με πολιτική επιστράτευση των απεργών.

    Μια κατάπτυστη ενέργεια φασιστικής έμπνευσης που καταπατά κάθε συνταγματική νομιμότητα οδηγόντας ταυτόχρονα το συνδικαλιστικό κίνημα και την ανυπότακτη ριζοσπαστική Αριστερά στην παρανομία.

    Ο πολιτικός αυταρχισμός και η κρατική τρομοκρατία δεν λύνουν τα προβλήματα των τελωνειακών υπαλλήλων, οι οποίοι με το δίκιό τους αντιδρούν στα φασιστικά μέτρα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου που εξαγγέλθηκαν από την κυβέρνηση πριν από μιάμιση εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περίεργο!
    Ανώνυμε, εάν θα παρατηρήσεις, το κομμάτι που σχολίασες, αναρτήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου του 2008! Όταν είδα το σχόλιό σου απόρησα διότι δεν θυμόμουν να είχα γράψει κάτι σχετικό. Και όταν έκανα κλικ και είδα την ανάρτηση, εκεί είναι που "έπαθα", κι άρχισαν να με ζώνουν φίδια μήπως μπήκε κάποιος χάκερ και μου πέρασε κομμάτι του. Να όμως, που όταν είδα την ημερομηνία ηρέμησα! Σεπτέμβριος του 2008! Οπότε δεν εκλαμβάνεται σαν δεδομένη η άποψή σας επί του θέματος, καθώς αναφέρεστε περί σημερινού γεγονότος βασιζόμενος σε δημοσίευμα που αφορούσε άλλη κινητοποίηση του παρελθόντος. Όμως να σας και κάτι άλλο; Θα σας απαντούσα για όσα γράφεται και για τα οποία σας πληροφορώ ότι δεν συμφωνούν ούτε και οι ίδιοι οι τελωνειακοί, αλλά δεν σας απαντώ. Ο λόγος; Απλά, η ανωνυμία σας. Και σ' αυτόν εδώ τον ιστοχώρο τα πάντα υπογράφονται. Θέσατε την υπογραφή σας και αναρτώ την άποψή σας. Σας ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή