Τετάρτη 11 Ιουνίου 2008

Όλοι για τους σεισμοπαθείς!

Δυστυχώς η φύση για άλλη μια φορά χτύπησε την πολύπαθη Δυτική Ελλάδα. Δέκα μήνες μετά τις φωτιές ο σεισμός ήρθε να καταστρέψει ό,τι είχε απομείνει σε υλικά αλλά κυρίως σε ψυχικά αποθέματα στους κατοίκους της περιοχής. Για άλλη μια φορά καλούμαστε να δείξουμε την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά μας στους ανθρώπους που δοκιμάζονται.
Έτσι, την Παρασκευή 13/6, από τις 11 π.μ. έως τις 9 μ.μ. , στην πλατεία του Αγίου Αντωνίου στο Περιστέρι (τέρμα μετρό - γραμμή 2), συγκεντρώνουμε ανθρωπιστική βοήθεια για τους σεισμοπαθείς της Δυτικής Ελλάδας.
Μετά από επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς, οι ανάγκες που υπάρχουν άμεσα είναι:
κρεβάτια (ραντζάκια), κλινοσκεπάσματα (σεντόνια και κουβέρτες), μαξιλάρια, φωτιστικά γκαζάκια, γκαζάκια με μεγαλύτερη βάση και φιαλίδιο, μικρές κρεμαστές δεξαμενές νερού για μπάνιο, ομπρέλες (τέντες σκίασης) με βάση.
Η ανθρωπιστική βοήθεια θα παραδοθεί το Σάββατο στα σεισμόπληκτα χωριά που έχουν υποστεί τις μεγαλύτερες ζημιές, και θα μοιραστεί στους σεισμοπαθείς από εθελοντές. Καλούνται όλοι οι συνάνθρωποι που μπορούν και θέλουν να φέρουν βοήθεια, να βοηθήσουν στη συσκευασία αλλά, και στην διαχείριση της ανθρωπιστικής βοήθειας, να συμμετέχουν στην προσπάθεια.
Όποιος επιθυμεί μπορεί να ακολουθήσει την αποστολή τής ανθρωπιστικής βοήθειας και να βοηθήσει στην παράδοσή της στους σεισμόπληκτους.
Για πληροφορίες: Διομήδης Στάθης 210 5722 034 – 6972 259 600 – 6977 221 775

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου