Τρίτη 22 Απριλίου 2008

Ο... μισός Παναθηναϊκός περνάει στους φιλάθλους

Νέα εποχή για τον Παναθηναϊκό, μετά από τα όσα ειπώθηκαν το μεσημέρι από τον Τζίγκερ σε συνέντευξη Τύπου. Απόφαση της οικογένειας Βαρδινογιάννη είναι να διευρυνθεί η μετοχική βάση της ΠΑΕ και προς τούτο ο Γιάννης Βαρδινογιάννης απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση σε κάθε οπαδό να συμμετέχει ενεργά και έμπρακτα για την ομάδα του τριφυλλιού και επεσήμανε ότι «Στόχος μας είναι ένας πραγματικά ενωμένος Παναθηναϊκός, δυνατός και σταθερός».
Όπως είπε, η πολυμετοχικότητα του Παναθηναϊκού θα διασφαλίσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις ένα σταθερό, δυνατό και ανταγωνιστικό μέλλον για την ομάδα των επόμενων 100 χρόνων και η συμμετοχή θα πραγματοποιηθεί με αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 80 εκατομμύρια ευρώ.
Όσο για την επίτευξη του στόχου αυτού η οικογένεια Βαρδινογιάννη, ενώ διατηρεί το 50% των μετοχών της ΠΑΕ διαθέτει το υπόλοιπο σε όλους τους μετόχους και τους παραχωρεί το δικαίωμα να συμμετάσχουν και να καλύψουν την αύξηση.
Στην ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού, μεταξύ άλλων αναφέρεται:
«Απαραίτητη συνθήκη για την πολυμετοχικότητα ήταν η οριστική δρομολόγηση του νέου γηπέδου η οποία έχει ήδη επιτευχθεί, εξασφαλίζοντας εκτός των άλλων την μελλοντική οικονομική ανεξαρτησία του Παναθηναϊκού» και τονίζεται:
«Μετά από 30 χρόνια ανιδιοτελούς προσφοράς προς τον Παναθηναϊκό η οικογένεια Βαρδινογιάννη με την συμμετοχή της στο νέο μετοχικό σχήμα θα διασφαλίσει το ξεκίνημα της δεύτερης 100ετίας του Παναθηναϊκού με τους καλύτερους όρους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου