Τετάρτη 9 Απριλίου 2008

Συμπόσιο... διχόνοιας στην Αστόρια

Διχόνοια έχει ξεσπάσει στους κόλπους της Ομογένειας των ΗΠΑ και πλέον δεν κρύβεται η κακή κατάσταση που επικρατεί στα εσωτερικά της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Ν. Υόρκης και τη «νύφη πληρώνουν» οι... δημοσιογράφοι!
Ένα ατυχές γεγονός που συνέβη κατά την διάρκεια ενός Συμποσίου, στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου, στάθηκε ικανό να διαπομπεύσει τους Ελληνοαμερικανούς. Συγκεκριμένα,, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κατά την διάρκεια των εργασιών του Συμποσίου, κάλεσε στην αίθουσα δύο ένοπλους αστυνομικούς για να συλλάβουν έναν δημοσιογράφο. Έτσι, με ένα νεύμα και δίχως να έχει προηγηθεί κάποιο επεισόδιο.
Την πράξη αυτή καταδικάζουν με ανακοίνωσή τους οι συντονιστές του Συμποσίου «εκφράζουν τη θλίψη τους» για την «εξαιρετικά δυσάρεστη εντύπωση που προκάλεσε η απρόκλητη σύλληψη του Έλληνα δημοσιογράφου, ο οποίος κάλυπτε με υποδειγματικό και επαγγελματικό τρόπο τις εργασίες του Συμποσίου». Και η Επιτροπή Παιδείας ζητά από τη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης να καταδικάσει τις ατομικές ενέργειες του προέδρου της κατά τη διάρκεια του Συνεδριακού Συμποσίου της 5ης Απριλίου 2008.
Περισσότερα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου